Samana

Samana

dinsdag 18 oktober 2016

Muchos Gracias

Natuurlijk werd er een complotje gesmeed om onze vrijwilligers te bedanken.


  Iedereen bedankt voor jullie grote en kleine inbreng. Bedankt voor de onbeschrijfelijke ervaring die ik met jullie mocht delen. Maar in het bijzonder de big en little chief en hun medewerkers.
Adrien overspoelde ons met uren en plaatsen van afspraak. Hij bracht een rustgevende kracht die de groep gedragen heeft.
Greet stond altijd klaar, zonder op te dringen. Ze zorgde mee voor de spirituele en emotionele inbreng.
 
Johnny was perfect voorbereid als chauffeur van de minibus, maar ook zoveel meer. De carroserie van een beer, met een groot-klein hartje.
Mia heeft dan wel weinig plakkers uitgedeeld, maar ons op zoveel andere manieren van pijntjes verlost, onder andere met een mopje hier en daar.

Peter maakte de weg zoveel breder voor ons allen. Maar ook de gesprekken dieper. Bij vele tochten was hij onze 'laatste man', maar we lieten ons maar al te graag inhalen.

Buen Camino!

1 opmerking:

  1. Een fijne dag, een blij weerzien van de tochtgenoten . 'k Ga in herhaling vallen hé, maar toch "te voet naar Compostela is beklijvend schoon" . Mede dank zij een fantastische groep ! .Merci nog eens hé, dat ik mocht ! meegaan. Hopelijk is dit niet de eerste en laatste keer . :-) 'k Houd het in de gaten, zeker weten .

    BeantwoordenVerwijderen